Privatlivspolitik

I det følgende kan du læse vores politik for behandling af dine personoplysninger, som du afgiver når du besøger vores hjemmeside og i forbindelse med dit medlemskab i trafikklubben Ny Trafikant.

 

Behandling af persondata

Vi registrerer de personoplysninger, du selv afgiver her på siden, når du f.eks. tilmelder dig og dine børn som medlem, tilmelder dig nyhedsbreve, deltager i konkurrencer eller logger ind. Det er oplysninger om navn, adresse, e-mail, telefonnummer, fødselsdato. Hvis du opretter dig som medlem, gemmer vi dine oplysninger så længe, det er nødvendigt. Det vil i de fleste tilfælde være i 5 år i henhold til bogføringsloven. 

 

Børneulykkesfondens indsamling og behandling af personoplysninger

Vi indsamler de oplysninger om medlemmer, som er nødvendige for at oprette og administrere medlemskaber og andre tilknyttede ydelser. Det kan f.eks. være kontaktoplysninger som navn, adresse og e-mailadresse. Vi gemmer oplysningerne med henblik på administration. Det kan f.eks. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier. Vi sletter alle oplysninger om dig, så snart de ikke længere er nødvendige.

 

Videregivelse af personoplysninger

Vi behandler dine oplysninger fortroligt og videregiver ikke dine personoplysninger til tredjepart.

 

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger du afgiver på servere, som er administreret af Surftown A/S. Endvidere anvender vi MailChimp som databehandler til udsendelse af nyhedsbreve. Det betyder, at MailChimp får adgang til din mailadresse. MailChimps servere er placeret i et tredjeland (USA), og virksomheden er forpligtet til at være i compliance med General Data Protection Regulation (GDPR). MailChimp må ikke videregive din mailadresse til andre. Du kan til enhver tid afmelde trafikklubbens medlemsbreve ved at klikke på linket placeret nederst i brevet. Læs om MailChimps privatlivspolitik her (Engelsk).

 

Indsigt i vores behandling af personoplysninger

I overensstemmelse med reglerne i persondataloven, oplyser vi gerne, hvilke oplysninger vi har indhentet om dig. Hvis du ønsker at vide hvilke oplysninger vi har om dig, eller hvis du vil anmode om sletning af oplysninger, eller rettelse af eventuelle fejlregistreringer, skal du blot sende en skriftlig forespørgsel med din mail- og/eller medlemsnummer til buf@borneulykkesfonden.dk eller til vores adresse: Børneulykkesfonden, Gammel Kongevej 60, 1790 København V

 

Vilkår for brug

Børneulykkesfonden har alle rettigheder til indholdet på hjemmesiden, som alene må anvendes til personlig brug. Medmindre Børneulykkesfonden har givet forudgående og skriftlig tilladelse, er enhver form for kommerciel brug af indholdet på hjemmesiden forbudt. Enhver automatiseret indsamling eller lagring, herunder web scraping, crawling eller data mining, vedrørende indholdet af hjemmesiden eller vedrørende oplysninger, der kan beregnes eller udledes fra hjemmesiden, anses for ulovlig kommerciel brug.

 

Udgiver

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Børneulykkesfonden
Gammel Kongevej 60
1790 København V

Telefon: 30 37 77 22
E-mail: buf@borneulykkesfonden.dk 

Læs i øvrigt Børneulykkesfondens cookie- og privatlivspolitik her.